Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Χ.Α.: Τα Βλέμματα στον κινητό μέσο όρο των 200 ημερών του Τραπεζικού Δείκτη και στις μεγάλες αντιστάσεις του FTSE/ASE 20


Στα της τεχνικής ανάλυσης το ενδιαφέρον θα είναι κυρίως στραμμένο, μετά και τα χθεσινά νέα κέρδη, στον τραπεζικό δείκτη και την πιθανότητα αυτός να προσεγγίσει τον πολύ σημαντικό κινητό μέσο όρο των 200 ημερών, στα επίπεδα των 1.535 – 1.545 μονάδων, όπου και αναμένουμε προβλήματα.
Να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση διάσπασης αυτών των επίπεδων ο επόμενος στόχος θα τεθεί στα επίπεδα των 1.650 – 1.660 μονάδων, επόμενη σημαντική μακροπρόθεσμη αντίσταση. Την ίδια ώρα, παρά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η κίνηση του δείκτη της μεγάλης κεφαλαιοποίησης, FTSE/ASE 20, ακριβώς στα όρια των πολύ ισχυρών μακροπρόθεσμων αντιστάσεων στα επίπεδα των 790 – 795 μονάδων, με την πιθανή διάσπαση αυτών των επιπέδων να συμβάλει σε ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της τεχνικής εικόνας και σταδιακής αναστροφής της αρνητικής μέσο – μακροπρόθεσμης τάσης, μετά από πραγματικά πάρα πολλούς μήνες. Να σημειώσουμε επίσης ότι σε αυτήν την περίπτωση ο επόμενος στόχος θα τεθεί στα επίπεδα των 930 ! μονάδων (πάρα πολύ σημαντική αντίσταση, μηνιαίο διάγραμμα, δείτε διαγράμματα στο GFF).

Greek Finance Forum

http://www.greekfinanceforum.com/
Tweet This

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου